Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Mesin nyieun pilem bantal hawa kertas Voidfill

Katerangan pondok:

Parameter téknis utama tina mesin gulung pilem bantal hawa kertas otomatis EVS-600:

 

  1. Bahan lumaku PE bahan tekanan low PE bahan tekanan tinggi
  2. Discharging rubak ≤ 600mm, unwinding diaméterna ≤ 800mm
  3. Kacepetan nyieun kantong 150-170 / mnt
  4. Laju mékanis 190 / mnt
  5. Kantong pembuatan lebar ≤ 600mm kantong nyieun panjang 600mm
  6. Ngaluarkeun aci ékspansi gas: 3 inci
  7. Otomatis pungkal: 2 inci
  8. tegangan suplai kakuatan: 22v-380v, 50Hz
  9. Total kakuatan: 12.5KW
  10. beurat mékanis: 3.2T
  11. Parabot Warna: bodas jeung héjo
  12. Ukuran mékanis: 6660mm * 2480mm * 1650mm

Rincian produk

Tag produk

Mesin Perkenalan

Kertas Air Void Eusian Cushion Mesin Perkenalan
Paper Air Inflasi Cushion nyieun Mesin, Paper cushion hawa Kantong nyieun mesin, Biodegradable kertas bantal hawa kantong nyieun mesin.

Kertas hawa bantalan mesin ngeusian batal, bungkusan Biodegradable bantal gulungan mesin nyieun, Air Bantal Wrap Roll mesin nyieun pinuh otomatis kantong nyieun.Éta tina bahan tilepan, pikeun pemanasan sareng motong.mesin adopts téhnologi kontrol gerak canggih, ti unwinding mun motong ngabentuk, anu dikawasa ku komputer, kantong dihasilkeun téh lemes jeung geulis, padet tur dipercaya, gampang ngartos operasi.Disegel Plastik Air Void Eusian Kantong pengiriman barang mesin, Airbags pilem gulungan nyieun mesin boga struktur mékanis lumrah tur kompak, noise low ngajalankeun, kontrol microcomputer, tampilan LCD, parentah operasi Cina-Inggris.Éta mangrupikeun alat anu idéal pikeun ngahasilkeun kantong gelembung atanapi bungkus gelembung kertas kraft.

Fitur Utama

1, Paper Air Cushion Packing Kantong Nyieun Mesin boga struktur tipe linier basajan, gampang dina instalasi tur operasi.

2, Disegel Air Void Eusian pilem gulungan nyieun mesin adopts komponén brand canggih kawas bagian pneumatic, sistem listrik jeung bagian operasi.Sadaya bagian mesin anu sanés dipésér tina daérah ranté supplier mesin pangsaéna di China, anu ngajantenkeun mesin langkung stabil tibatan anu sanés.Ampir enol saatos-jualan diperyogikeun ti klien kami.

3, Paper Air Void Eusian Protection nyieun mesin ngajalankeun dina automatization tinggi na intellectualization cara.Kami anu supplier unik tina mesin jeung rewinding otomatis di Cina.

4, Kertas batal ngeusian Perlindungan Bahan Pembungkusan Mesin ngadopsi téknologi kontrol gerak maju, tina unwinding ka motong ngabentuk, dikawasa ku komputer

5, Kertas packing hawa cushion Bantal Film roll nyieun mesin, Packing hawa Gelembung Roll nyieun mesin dikawasa ku PLC na Inverter.Operasi gampang kalayan panel kontrol.

6, Pangaruh setting parameter langsung, dilacak ku panon éléktronik, lemes sareng akurat.

Mesin
Barang
Keunggulan 1
Keunggulan 2
Keunggulan 3
Keunggulan 4

Aplikasi & item nu patali

Aplikasi
Item patali 1
Item patali 2

Pabrik kami

Pabrik

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami